Om mig

Velkommen til min blog, hvor jeg vil bringe relevante emner, egne tanker og reflektioner omkring emner der gør indtryk på mig, gode oplevelser, ideer og indlæg som jeg gribes af og som optager mig.

tirsdag den 25. juni 2013

I bedste mening.... men...


Som om tiden står stille...

Der er gået 12 år siden jeg blev rask og droppede kontakten til psykiatrien. Der er gået 18 år siden jeg var tynd, sygelig tynd. Alligevel er det første folk siger når jeg møder dem  der kendte mig dengang… Hvor ser du godt ud, hvor er det dejlig at se at du har det så godt… det ville de aldrig sige til min bror. De ville spørge ham om hvordan det går  med arbejde, hus og familie.
Den anden dag sad jeg og snakkede med en pårørende og her fortalte hun næsten det samme nemlig, at hun ofte af  familien fik henvendelse om at den nu raske datter vel nok ser godt ud. De siger det selvfølgelig i bedste mening og at det ikke er med onde hensigter, men det efterlader alligevel  et rum til efter tænksomhed og et spørgsmål trænger sig på.
Bliver jeg nogensinde helt rask og fri at spørgsmål relateret til spiseforstyrrelsen - i andres optik?  Hvornår begynder de at være nysgerrig på mit liv i dag, mit arbejde og min familie ?

Gad vide hvordan det er for jer andre der ude, hvad oplever i?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar