Om mig

Velkommen til min blog, hvor jeg vil bringe relevante emner, egne tanker og reflektioner omkring emner der gør indtryk på mig, gode oplevelser, ideer og indlæg som jeg gribes af og som optager mig.

søndag den 20. februar 2011

Hvad virker for dig?

Hvilken nøgle virker?

Noget jeg er meget optaget af er: ”Hvad er det er som virker, hvad er nøglen”? Jeg kender mange som efter gentagende ambulante behandlinger og måske indlæggelse flere gange kommer sig. Jeg har mine egne erfaringer for hvad der var min nøgle og hvad det var, som havde betydning for mig, men hvad har haft den største betydning for dig?
Der er noget som tyder på at metoden i behandlingen ikke er vigtigste faktore, men hvad er det så?
Hvad var/ er det som gør at du er kommet videre? Jeg bliver nysgerrig på hvad er nøglen?
Er det mødet, relationen, rammerne, det rigtige på det rigtige tidspunkt, alder, erfaring, skift af behandler, arbejde, pension, diagnosen, når det går skidt og det handler om en kamp, indragelse af netværk, er det en blanding af eller noget helt, helt andet.. hvad hjalp/hjælper dig?
Vær med til at dele dine erfaringer så andre kan få glæde af og lære af hvad er det som virker?

Vi er individuele individer og har behov for at blive set på og behandlet individuelt og derfor kan det som virker for den ene have modsat effekt på den anden, derfor tænker jeg det er meget komplekst og det vil jeg gerne være med til at sætte fokus på. Det håber jeg også du vil bidrage med.

Tak fordi du deler din erfaring

Smil og kh, Kirsten

28 kommentarer:

  1. Til dig som geren vil skrive på bloggen men ikke har en af de gældende kontier kan du trykke anonym eller Navn /webadresse og skrive dit navn, webadresse behøves ikke
    så skulle det lykkes at skrive på bloggen
    Håber på mange spændende indlæg
    Kh. Kirsten

    SvarSlet
  2. ro. natur. at følge min indre stemme. Sige fra, når jeg mærker jeg ikke magter f.eks. en familiekomsammen.
    De små bitte ting, som et smil, en blomst der har kæmpet sig op gennem asfalten. Et varmt bad. ligge og kigge op i loftet. Et godt grin. dybe rolige vejrtrækninger. at sidde ved havet og lytte og dufte.
    at undgå stress. at få en helt nødvendig go lang nattesøvn.spise fornuftigt. undgå alkohol. holde mig fra energi"sugere" der kan tappe mig fra energi i løbet af ti minutter.

    at kramme og have nogen at fortælle at jeg elsker dem - at vide at nogen elsker mig.

    At huske at det ikke handler om at være dygtig, "perfekt" og evigt glad, men bare om at være og i kraft alene af at man er født, er værd at elske.
    at græde, at være rasende, jaloux, fjollet, ja at være ALLE sine følelser og at de er OK allesammen.
    At finde roen indvendig, så afhængigheden af hvad andre mener og tænker ikke kan slå mig ud af kurs.
    og så igen ro. ro inde i hovedet. stilhed og ingen tanker der forstyrrer, når jeg bare ér - lige nu - når fremtiden ikke eksisterer.

    sådan fungerer jeg bedst.

    SvarSlet
  3. For mig var nøglen at møde et menneske, der havde kæmpet de samme kampe som mig. At blive mødt i forståelse, accept og anerkendelse.
    Jeg blev mødt i en forståelsesramme, der ikke kan beskrives. Jeg vidste, at når dette menneske sagde hun forstod - så mente hun dét! Og det har været guld værd for mig, at kunne have et forbillede.... et menneske for hvem det er lykkes at skabe et godt liv, på trods af svær bagage. Det blev min vej ind til håbet, at kunne se et 'virkeligt' menneske, der havde stået lige præcis hvor jeg stod (og ind imellem står) - men var kommet igennem.
    Relationen var (og er stadig) det vigtigste for min vej til et liv.

    SvarSlet
  4. Hvor er det dejligt at høre forskellige beretninger om hvad der har hjulpet og støtte i lige netop din situation. Der er plads til flere forslag og indput.

    Noget af det som var af særdeles stor betydning i mit eget forløb var det at blive set og mødt som Kirsten samtidig med at de som var omkring mig turde rumme sygdom og den til tider voldsomme afdærd ud at tage den fra mig, tilgengæld forsøgte de med stor held at hjælpe mig til at blive mere mig og at jeg fik støtte til at gå min vej. Nogen gange var vi ikke enig alligevel satte de sig ud over det de selv troede på og støttede min vej og viste at de havde håbet og troen på at jeg kunne og ville om en med meget, meget støtte i starten.
    Bevar håber det sakber mulighed for udvikling og forandring
    God Lørdag og knus Kirsten

    SvarSlet
  5. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

    mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ER specialiseret i foelgende magi.

    (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

    (2), hvis du altid har dårlige drømme.

    (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

    (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

    (5) Hvis du vil have et barn.

    (6) Hvis du ønsker at blive rig.

    (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

    (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

    (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

    (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

    (11), hvis du ønsker at skille din mand.

    (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

    (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

    (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

    (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

    (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

    (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

    igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

    SvarSlet
  6. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [miraclefertilitysolutiontemple@yahoo.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome@gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  7. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [dr.brownlovespellhome@gmail.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome @ gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  8. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [miraclefertilitysolutiontemple@yahoo.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome@gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  9. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [dr.brownlovespellhome@gmail.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome @ gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  10. Hello every one here my name is Smith Peterson i'm from liberal am here to share a news to you all that the fears of Ebola has gotten to the

    extend of seeing relatives, friends and family avoiding each other just because of the deadly Ebola but I want you all to know that its not

    the way you people think it is , the cure to Ebola has be discovered by an Africa native doctor know as Dr.Brown who rescue my mother from the

    deadly Ebola disease ,few months back my mother was locked in an undisclosed room in my house ,no body talk to her ,nobody go near her I

    decided to visit my aunt and i told her everything we have been passing true in our family concerning Ebola virus she felt so bad and she took

    me to a native doctor,doctor dove by name he gave me bitter colar, uriama and some herbs Leaves
    behold after taking the native doctor prescription my mother was totally healed . A lot of testimonies everywhere on how he saved lives from

    various disease such as HIV; CANCER and he also good in love spell, money spell. He made known to me that all lives and flowers around you are

    herbs.You can contact him: via mail:dr.brownlovespellhome@gmail.com or call +27846918903

    SvarSlet
  11. blot ønsker at dele min erfaring med verden om, hvordan jeg fik min kæreste tilbage og reddet mit ægteskab ... Jeg var gift i 7 år med 2 børn, og vi levede lykkeligt indtil tingene begyndte at få grimme og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang ... det blev værre på et punkt, som hun søgte om skilsmisse ... jeg forsøgte mit bedste for at få hende til at ændre hendes sind & bo hos mig fordi jeg elskede hende af hele mit hjerte og ønskede ikke at miste hende, men alt bare fungerede ikke ... hun flyttede ud af huset og stadig gik videre til at indgive skilsmisse ... jeg bad og prøvet alt, men stadig intet virkede. Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store magi caster som vinder hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men netop besluttet at prøve modvilligt fordi jeg var desperat og venstre med intet andet valg ... Han hjalp mig caster kærlighed magi på hende og efter 48 timer, hun ringede til mig og var ked af al den følelsesmæssige traumer, hun havde kostet mig, flyttede tilbage til huset og vi fortsætter med at leve lykkeligt, børnene er glade for, og vi forventer vores tredje barn. Jeg har introduceret ham til en masse af par med problemer i hele verden, og de har haft en god nyhed ... Bare troede, jeg skulle dele min erfaring fordi jeg er overbevist om nogen derude har brug for er det ... Du kan e-maile / WhatsApp ham via + 2348151943640 (drobaspellhome@gmail.com)

    SvarSlet
  12. VIGTIGT LÆS:

    Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

    SvarSlet
  13. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet
  14. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

    SvarSlet
  15. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlet
  16. HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.

    SvarSlet
  17. Jeg er her for at dele min vidunderlige historie om, hvordan DR WALE bragte lykke tilbage i mit liv. Jeg har haft det meget svært med mig selv i nogle år og måneder. Så på denne gode dag gik jeg til denne butik for at få nogle madvarer, hvor jeg overhørte denne dame fortælle en ven om, hvordan DR WALE hjælper hende også med at bringe sin mand tilbage, der forlod hende til en anden kvinde, da jeg overhørte hende, har jeg ingen valg, men at dele mit problem med hende, sagde hun, at DR WALE vil hjælpe mig. derfra gav hun mig DR WALE-kontakt, som jeg kontaktede DR WALE og delte mit problem med ham. Efter at have fortalt ham alle mine bekymringer fortalte han mig, at han bliver nødt til at forberede kærlighedsformulering og bliver nødt til at få ting. Så jeg betalte for varer, han brugte til at forberede kærligheds kærlighedsformularen, og se, min mand er nu med mig. Vi afviklede begge vores forbipasserende og tilbage sammen stærke. Alt takket være DR WALE. Du kan også drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

    SvarSlet
  18. Hej alle sammen, jeg ved, at der er nogen, der læser dette, jeg vil dele et godt stykke arbejde med en stavekaster kaldet DR WALE. MIN mand og jeg havde en kamp, ​​der førte til vores skilsmisse, men da han forlod mig, var en del af min krop og sjæl tilbage med ham, og jeg var trist og græd hele dagen og natten, jeg søgte noget online, da jeg så folk vidne om stort arbejde af DR WALE, og jeg besluttede at også komme i kontakt med DR WALE for at få hjælp. Har jeg kontaktet ham, fortalte han mig, hvad og hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde alt, hvad han har sagt, også for mig. Han forsikrede mig om, at inden 72 timer vil min mand vende tilbage til mig, alt for overrasket før 72 timer, hvor min mand er begyndt at sende en sms og ringe til mig. Før nogle dage senere kørte en bil og stoppede uden for mit hus, og det var min mand. Jeg er så glad for, at DR WALE bragte min mand tilbage til sin mening igen. Du kan nå DR WALE med følgende oplysninger nedenfor: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  19. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  20. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  21. Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  22. Efter otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at danse andre kvinder og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør spørge ham om hans affære med andre kvinder, jeg var totalt ødelagt og forvirret indtil en gammel en af ​​mine venner fortalte mig om en internet-stavehjul, der hedder DR WALE, som hjælper folk med at løse deres forhold og ægteskabsproblem ved hjælp af kærlighedens kræfter. dette er et forsøg, da jeg kontaktede DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at fortælle en kærlighedsformulering og inden for 48 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at danse kvinder og han er med mig for godt og for rigtigt.
    E-POST: drwalespellhome@gmail.com
    OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

    SvarSlet
  23. Jeg overvejede at tænke dig selv på grund af min mand, der efterlod mig til en anden kvinde. de rejste begge langt væk fra mig, jeg kunne ikke kontakte min mand mere. Så alt det, der fik mig til at bekymre mig, var ikke mit sind afgjort. Da alt dette foregik med mig. Jeg valgte at kigge på internettet, hvor jeg stødte på mange gode vidnesbyrd om DR WALE. Så jeg tog kontakt med DR WALE og fortalte ham, hvad der sker med mig, og han bad mig om ikke at græde og bekymre mig mere. DR WALE kastede en Voodoo-trylleformular, der fik min mand til at komme tilbage til mig og begyndte at bede mig om at være barmhjertig med ham. Hvis du har problemer i dit ægteskab eller forhold, så tro mig, at DR WALE er den bedste mand at kontakte. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  24. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  25. Jeg føler mig så glad i dag, fordi jeg er en del af dem, der glæder sig alt sammen på grund af den hjælp, DR WALE har givet mig for at få min mand tilbage. Jeg har været gift i 7 år, og det har været så forfærdeligt, fordi min mand snydede på mig og søgte en skilsmisse. Men da jeg stødte på DR WALE WhatsApp-nummer +2347054019402 på internettet sendt af en dame, besluttede jeg at komme i kontakt med ham, og jeg forklarede min situation for ham og søgte derefter hans hjælp, men til min største overraskelse fortalte han mig, at han hjælp mig med min sag, for der er ikke noget problem uden en løsning. han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, som jeg gjorde, og han arbejdede for mig, og min mand vendte tilbage til dig efter 3 dage, som han lovede. Her fejrer jeg, fordi min mand er hjemme og virkelig nyder mit ægteskab, og hvad en stor fest. Jeg vil fortsætte med at vidne på internettet, fordi DR WALE virkelig er en hjælper, som Gud har sendt for at hjælpe os alle. Hvorfor ikke kontakte DR WALE nu, hvis du står over for nogen udfordringer i dit forhold. Du kan kontakte ham den
    e-mail-adresse: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet
  26. Jeg er en glad person nu alt sammen takket være DR WALE. Jeg blev gift 2012. Jeg kunne ikke føde i fem år. MIN mand var bekymret og planlagde at sende mig ud af sit hus fortalte mig, at han ville skille mig. Alt dette lægger stor smerte i mit hjerte. Med mit hjerte i smerter, det er her, jeg deler mit problem med en af ​​mine venner, jeg ved, at jeg også havde giftede problemer. Hun sagde, at i løbet af sin hårde tid var DR WALE den, hun kontaktede, og DR WALE bragte sin mand tilbage inden for 3 dage, og begge er glade igen sammen. Jeg tog DR WALE-kontakt fra hende og chatte DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jeg fortalte DR WALE alt, hvad der bekymrede mit hjerte, og han bad mig om ikke at græde mere. DR WALE Kastede en trylleformular for mig inden for få måneder han kastede trylleformularen for mig, jeg var gravid. 2019 fødte jeg et barn, min mand var glad, og vi lever lykkelige. Så hvis du har brug for presserende hjælp til enhver form for problemer, er du i DR WALE er den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  27. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlet
  28. Har hørt mange gode nyheder om DR WALE. En af mine venner, der spillede lotteri, fortalte mig, hvordan DR WALE gav sit heldige nummer til Win. En ven fortalte mig, hvordan DR WALE bragte sin mand tilbage til hende. En ven af ​​en ven forklarer, hvordan DR WALE hjalp ham med at vinde kontraktjob, som han har kæmpet i årevis. En ven talte også om, hvordan DR WALE hjælper hende til graviditet hos børn. En ven talte om, hvordan DR WALE hjælper hende med at stoppe en skilsmisse, da hendes mand planlagde at skille sig fra hende. Efter at have hørt mange andre gode ting, han har gjort for andre mennesker over hele verden. Jeg har ikke noget valg at kontakte ham og dele mine problemer med ham. Fortalte ham, hvordan min mand opførte sig dårligt over for mig og børnene. Efter at jeg fortalte ham, bad han mig om at sende navnet på min mand, hvilket jeg gjorde. Han fortalte mig, at han vil trylleformulere for mig. Han siger, at når han først har trylleformuleret, vil min mand være god for mig og børnene. Sandelig efter trylleformularen blev afgivet begyndte min mand at handle normalt tilbage til os derhjemme. Han passer nu godt på os derhjemme. Du kan kontakte DR WALE på e-mail drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet