Om mig

Velkommen til min blog, hvor jeg vil bringe relevante emner, egne tanker og reflektioner omkring emner der gør indtryk på mig, gode oplevelser, ideer og indlæg som jeg gribes af og som optager mig.

søndag den 20. februar 2011

Hvad virker for dig?

Hvilken nøgle virker?

Noget jeg er meget optaget af er: ”Hvad er det er som virker, hvad er nøglen”? Jeg kender mange som efter gentagende ambulante behandlinger og måske indlæggelse flere gange kommer sig. Jeg har mine egne erfaringer for hvad der var min nøgle og hvad det var, som havde betydning for mig, men hvad har haft den største betydning for dig?
Der er noget som tyder på at metoden i behandlingen ikke er vigtigste faktore, men hvad er det så?
Hvad var/ er det som gør at du er kommet videre? Jeg bliver nysgerrig på hvad er nøglen?
Er det mødet, relationen, rammerne, det rigtige på det rigtige tidspunkt, alder, erfaring, skift af behandler, arbejde, pension, diagnosen, når det går skidt og det handler om en kamp, indragelse af netværk, er det en blanding af eller noget helt, helt andet.. hvad hjalp/hjælper dig?
Vær med til at dele dine erfaringer så andre kan få glæde af og lære af hvad er det som virker?

Vi er individuele individer og har behov for at blive set på og behandlet individuelt og derfor kan det som virker for den ene have modsat effekt på den anden, derfor tænker jeg det er meget komplekst og det vil jeg gerne være med til at sætte fokus på. Det håber jeg også du vil bidrage med.

Tak fordi du deler din erfaring

Smil og kh, Kirsten

13 kommentarer:

 1. Til dig som geren vil skrive på bloggen men ikke har en af de gældende kontier kan du trykke anonym eller Navn /webadresse og skrive dit navn, webadresse behøves ikke
  så skulle det lykkes at skrive på bloggen
  Håber på mange spændende indlæg
  Kh. Kirsten

  SvarSlet
 2. ro. natur. at følge min indre stemme. Sige fra, når jeg mærker jeg ikke magter f.eks. en familiekomsammen.
  De små bitte ting, som et smil, en blomst der har kæmpet sig op gennem asfalten. Et varmt bad. ligge og kigge op i loftet. Et godt grin. dybe rolige vejrtrækninger. at sidde ved havet og lytte og dufte.
  at undgå stress. at få en helt nødvendig go lang nattesøvn.spise fornuftigt. undgå alkohol. holde mig fra energi"sugere" der kan tappe mig fra energi i løbet af ti minutter.

  at kramme og have nogen at fortælle at jeg elsker dem - at vide at nogen elsker mig.

  At huske at det ikke handler om at være dygtig, "perfekt" og evigt glad, men bare om at være og i kraft alene af at man er født, er værd at elske.
  at græde, at være rasende, jaloux, fjollet, ja at være ALLE sine følelser og at de er OK allesammen.
  At finde roen indvendig, så afhængigheden af hvad andre mener og tænker ikke kan slå mig ud af kurs.
  og så igen ro. ro inde i hovedet. stilhed og ingen tanker der forstyrrer, når jeg bare ér - lige nu - når fremtiden ikke eksisterer.

  sådan fungerer jeg bedst.

  SvarSlet
 3. For mig var nøglen at møde et menneske, der havde kæmpet de samme kampe som mig. At blive mødt i forståelse, accept og anerkendelse.
  Jeg blev mødt i en forståelsesramme, der ikke kan beskrives. Jeg vidste, at når dette menneske sagde hun forstod - så mente hun dét! Og det har været guld værd for mig, at kunne have et forbillede.... et menneske for hvem det er lykkes at skabe et godt liv, på trods af svær bagage. Det blev min vej ind til håbet, at kunne se et 'virkeligt' menneske, der havde stået lige præcis hvor jeg stod (og ind imellem står) - men var kommet igennem.
  Relationen var (og er stadig) det vigtigste for min vej til et liv.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre forskellige beretninger om hvad der har hjulpet og støtte i lige netop din situation. Der er plads til flere forslag og indput.

  Noget af det som var af særdeles stor betydning i mit eget forløb var det at blive set og mødt som Kirsten samtidig med at de som var omkring mig turde rumme sygdom og den til tider voldsomme afdærd ud at tage den fra mig, tilgengæld forsøgte de med stor held at hjælpe mig til at blive mere mig og at jeg fik støtte til at gå min vej. Nogen gange var vi ikke enig alligevel satte de sig ud over det de selv troede på og støttede min vej og viste at de havde håbet og troen på at jeg kunne og ville om en med meget, meget støtte i starten.
  Bevar håber det sakber mulighed for udvikling og forandring
  God Lørdag og knus Kirsten

  SvarSlet
 5. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ER specialiseret i foelgende magi.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2), hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du ønsker at blive rig.

  (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

  (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

  (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

  (11), hvis du ønsker at skille din mand.

  (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

  (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

  (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

  (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

  (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

  igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

  SvarSlet
 6. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [miraclefertilitysolutiontemple@yahoo.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome@gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 7. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [dr.brownlovespellhome@gmail.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome @ gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 8. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [miraclefertilitysolutiontemple@yahoo.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome@gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej venner, jeg er Jeremy Micheal fra USA. Jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd og hvor taknemmelig jeg er da min kæreste kom tilbage til mig på grund af den store hjælp fra en kraftfuld magi caster DR.Brown hvis e-mailadresse [dr.brownlovespellhome@gmail.com] gengives til mig. Min kæreste slog op med mig på den første uge af oktober sidste år, fordi hun troede, at jeg var hende utro, hun fortalte mig, at hendes venner har fortalt hende, at jeg har været vidne en anden, når hun ikke er omkring. Jeg forsøgte at gøre hende forstå, at hendes venner lyver for hende, men hun ikke give mig chancen for at forklare hende det var sådan hun forlod mig. Efter en måneds vores bruddet forsøgte jeg at leve et normalt liv uden hende, men det var meget svært for mig at klare så besluttede jeg at kontakte DR.Brown efter at have set flere vidnesbyrd om hans arbejde hver eneste blog jeg logger ind via sin e-mail-adresse dr .brownlovespellhome @ gmail.com som jeg stødte på denne måned 2 januar under min søgning på udkig efter hjælp til at få min kæreste tilbage. DR.Brown kastede derefter en kærlighed magi for mig og gjort min kæreste til at komme tilbage til mig inden for fristen på 48 timer. Med denne store glæde i mit hjerte ønsker jeg at sige en stor tak til DR. Brun. Hvis nogen har brug for en sådan hjælp ikke vente alt liv tid til at få hjælp til at få tilbage din kæreste kontakt DR.Brown nu på hans personlige e-mail: dr.brownlovespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 10. Hello every one here my name is Smith Peterson i'm from liberal am here to share a news to you all that the fears of Ebola has gotten to the

  extend of seeing relatives, friends and family avoiding each other just because of the deadly Ebola but I want you all to know that its not

  the way you people think it is , the cure to Ebola has be discovered by an Africa native doctor know as Dr.Brown who rescue my mother from the

  deadly Ebola disease ,few months back my mother was locked in an undisclosed room in my house ,no body talk to her ,nobody go near her I

  decided to visit my aunt and i told her everything we have been passing true in our family concerning Ebola virus she felt so bad and she took

  me to a native doctor,doctor dove by name he gave me bitter colar, uriama and some herbs Leaves
  behold after taking the native doctor prescription my mother was totally healed . A lot of testimonies everywhere on how he saved lives from

  various disease such as HIV; CANCER and he also good in love spell, money spell. He made known to me that all lives and flowers around you are

  herbs.You can contact him: via mail:dr.brownlovespellhome@gmail.com or call +27846918903

  SvarSlet
 11. blot ønsker at dele min erfaring med verden om, hvordan jeg fik min kæreste tilbage og reddet mit ægteskab ... Jeg var gift i 7 år med 2 børn, og vi levede lykkeligt indtil tingene begyndte at få grimme og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang ... det blev værre på et punkt, som hun søgte om skilsmisse ... jeg forsøgte mit bedste for at få hende til at ændre hendes sind & bo hos mig fordi jeg elskede hende af hele mit hjerte og ønskede ikke at miste hende, men alt bare fungerede ikke ... hun flyttede ud af huset og stadig gik videre til at indgive skilsmisse ... jeg bad og prøvet alt, men stadig intet virkede. Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store magi caster som vinder hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men netop besluttet at prøve modvilligt fordi jeg var desperat og venstre med intet andet valg ... Han hjalp mig caster kærlighed magi på hende og efter 48 timer, hun ringede til mig og var ked af al den følelsesmæssige traumer, hun havde kostet mig, flyttede tilbage til huset og vi fortsætter med at leve lykkeligt, børnene er glade for, og vi forventer vores tredje barn. Jeg har introduceret ham til en masse af par med problemer i hele verden, og de har haft en god nyhed ... Bare troede, jeg skulle dele min erfaring fordi jeg er overbevist om nogen derude har brug for er det ... Du kan e-maile / WhatsApp ham via + 2348151943640 (drobaspellhome@gmail.com)

  SvarSlet
 12. VIGTIGT LÆS:

  Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlet
 13. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818

  SvarSlet